A Győri Plázában idén 15. alkalommal került megrendezésre, 2014. április 4-5-én pénteken és szombaton a már hagyományosnak mondható, Utazási kiállítás. A két napos rendezvényen 15 kiállító  exkluzív utazási ajánlataival várta az érdeklődőket.

Két nap folyamán eredeti székelyföldi kürtős kalács, utazási kedvezmények, érdekességek és borkóstolás fogadta a vendégeket.

Rábapatona természeti és kulturális értékeinek bemutatása céljából vettünk részt a programon.

 

A standunkon megtalálhatók voltak a helyi vállalkozóink termékei, mint Arnau Pékségünk pékárui, Várvölgyi Zoltán mézkínálata, TUTTI Kft. termékei és a Diófa Vendéglő szóróanyaga.

Ezen kívül településünk történelméhez kapcsolódó írásos anyagokkal és néhány kiállított tárgyai emlékkel ismertettük meg a látogatókat.

Felhívtuk a figyelmet éves rendezvényeink sokszínűségére és sokaságára, előre elkészített 2014-es eseménynaptárt kaptak az érdeklődők. Tájékoztatásul beszéltünk a „Patonai beszélgetések” címmel tartott egyedi rendezvénysorozatunkról, illetve kiemeltük a legfontosabb nagyobb programjainkat.

Településünk nevezetességei, látnivalói - a Dr. Fábián Ferenc Tájház és közösségi tér, a Római Katolikus templom, a Patona Aréna, az Agárpálya és az elkészült Besenyő Kalandpark - nagy népszerűségnek örvendtek.

Bemutattuk legújabb megvalósult ötletünket, a településünk nevezetességein keresztül vezető, ún. „digitális idegenvezetésű” QR-kódos kerékpártúra útvonalunkat, melyet ki is próbálhattak „okos” telefonjuk segítségével a kedves vendégek.

Köszönjük az utazás kiállításon történő megjelenési lehetőséget Laposa Tibor főszervezőnek!

 

Jutasi Kálmán

polgármester

Rábaközi hírek

A hírcsatorna nem található.
2023. november 30. Csütörtök
András, Andor, Endre

 
A Nap kel 07:15-kor,
nyugszik 16:03-kor.

Holnap
Elza
napja lesz.