Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

Feltöltés alatt...

A  BOLERO  Tánccsoport 2001 januárjától működik Rábapatonán, azzal a céllal, hogy a rábapatonai és a környező falvakból érkező gyerekek részére olyan szabadidős elfoglaltságot biztosítson, amely fejleszti képességeiket, javítja mozgáskultúrájukat és fizikai állóképességüket . A  BOLERO  Tánccsoport 2001 januárjától működik Rábapatonán, azzal a céllal, hogy a rábapatonai és a környező falvakból érkező gyerekek részére olyan szabadidős elfoglaltságot biztosítson, amely fejleszti képességeiket, javítja mozgáskultúrájukat és fizikai állóképességüket.

Kezdetekben iskolai szakkörként, majd 2007-től egyesületi formát öltve működik a csoport. 

Az egyesület fő célja a gyerekek mozgásműveltségének fejlesztése, megfelelő szinten a megmérettetés. Ezeken túl fontosnak tartjuk még a baráti közösség létrehozását, mely tánctermen kívül is az értékes és tartós kapcsolat kiindulópontja. Rövid idő alatt a táncosok igazi, jól működő, egymást segítő, érző közösséggé kovácsolódtak, s egy-egy fellépés vagy verseny igazi élményszámba megy. Lelkesen egy emberként készülnek a versenyekre, dolgoznak a színpadon s a sikereknek együtt örülnek. S valójában ez az igazi cél, zenei és tánckultúrában jártas, egészséges, gondolkodó, egymást értő és érző csapat kialakítása. Számunkra ez az igazi siker, melyre a versenyeken, fesztiválokon elért eredmények teszik fel a koronát.

Jelenleg 42 fő táncol az egyesületben ( 5-19 éves ). A gyerekek nagy része az általános iskolából kerül ki, de középiskolás korúak is részt vesznek a csoport munkájában.

A csoportok vezetője 2013 óta Czeglédiné Csonka Gabriella, koreográfusa Danyi-Czeglédi Réka, Prutzky Cintia és Rátkai Piroska, akrobatika oktatója Czeglédi István. Tüű Barbara balett oktatóként segíti versenyzőink felkészülését.

Az egyesület fontosnak tartja az utánpótlás nevelést, tehetséggondozást, a tánc népszerűsítését. Az óvodásokkal Szalai Dóra foglalkozik.

A gyerekek nagyon sok bemutatón és versenyen vettek már részt, nagy sikerrel! Komoly eredményeket értek el hazai és nemzetközi versenyeik során.

A Nemzetközi Táncszövetség Magyarországi Fiókszervezete által megrendezett versenyen elért eredményeik alapján az egyesület tagjai Dance Show kategóriában jogot szereztek, hogy Magyarországot képviselhették a táncvilágbajnokságon.

Dobogós eredményeink a teljesség igénye nélkül a közelmúltból:

Fontos számunkra, hogy a gyerekek az egész éves kemény munka gyümölcseként jó hírét vihetik Rábapatonának/Magyarországnak  Európa ill. világszerte.

Hasonló eredmények reményében nagy lendülettel készülünk a további megmérettetésekre is.

A 2018-as Magyar Kupa és a Magyar Bajnokság összevont eredményei alapján 11 koreográfiánk vehet részt a világbajnokságon, mely 2018. május 23-27.kerül megrendezésre a horvátországi Pulán.

A versenyekre való felkészülés, a jelmezek, utazás, regisztrációs díjak  jelentős anyagi terhet jelentenek mind az egyesület, mind a családok számára. Mivel az egyesület nem rendelkezik állandó bevétellel, ezen költségeket pályázatok és szponzorok útján próbáljuk csökkenteni.

Minden évben megrendezzük hagyományos Gálánkat – mely egyben jótékonysági célt is szolgál- csökkentve ezzel a szülőkre háruló magas költségeket.

Remélem, hogy egyesületünk céljai nemesnek bizonyulnak az Ön szemében is, valamint elért eredményeink meggyőzőek.

Bízunk a segítő szándékban és támogatásban. Karolja fel Ön is elképzeléseinket, járuljon hozzá gyermekeink eredményeinek növeléséhez.

Amennyiben támogatná egyesületünket, kérem vegyék fel a kapcsolatot Czeglédiné Csonka Gabriellával:

Tel.: 06 30 225-4716

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha külön felajánlással támogatná egyesületünk tevékenységét  a következő bankszámlaszámra várjuk felajánlását:

Pannon Takarék Bank Zrt.  59200068-11054467

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy  támogatták adójuk 1%-ával a csoport működését. Az összegyűlt  összeget a pontszerző versenyek költségeire fordítottuk. Kérjük, ha tehetik továbbra is támogassák az adó 1%-ával egyesületünket. 

Adószámunk: 18985878-1-08

Tisztelettel:

Czeglédiné Csonka Gabriella

2024. május 28. Kedd
Emil, Csanád

 
A Nap kel 04:56-kor,
nyugszik 20:39-kor.

Holnap
Magdolna, Magdaléna, Léna
napja lesz.

Defibrillátor az IKSZT portáján

defibrillaror
(Szentháromság tér 1. - IKSZT portáján falra függesztett dobozban, éjjel-nappal elérhető)

A defibrillátor eszköz üzemkész állapotban van, vészhelyzet esetén azonnal használatba vehető.

Használatát a bekapcsolást követően,
a gép által lejátszott magyar nyelvű
hangüzenetek segítik.

A defibrillátor
használati útmutatója letölthető itt.