FIGYELEM!!
FONTOS VÁLTOZÁS!!

Tisztelt Pácienseink!

A SARS2 COVID-19 koronavírus-járvány terjedése kapcsán meghirdetett veszélyhelyzet különleges intézkedések meghozatalára késztet RENDELÉSEINK MENETÉVEL KAPCSOLATOSAN! A szükséges változtatások végiggondolása során igyekeztem az új szabályokat úgy kialakítani, hogy az ellátási körömbe tartozó személyek egyéni biztonságát és a közösség érdekeit egyaránt szem előtt tartva a lehetőségek szerinti MINIMÁLISRA CSÖKKENTSÜK A FERTŐZŐDÉS VESZÉLYÉT a háziorvosi rendelésen való megjelenés kapcsán!

Számítok a közösség megértésére, együttműködésére! ÖNÖK NÉLKÜL NEM MEGY! Mindenki józanságára, éberségére szükség lesz, hogy lassítsuk a járvány terjedését! Most ez a legfontosabb feladatunk!

 TEHÁT, AZ ÚJ RENDELÉSI SZABÁLYOK:
Érvényesek 2020.03.16-tól visszavonásig!

1. A VÁRÓTEREMBEN MAX 10 FŐ TARTÓZKODHAT! Tehát, amikor egy beteg bent van a rendelőben ellátáson, max. 9 fő várakozhat egy időben a váróteremben, betartva a javasolt min. 2 méter távolságot! Amikor az ellátott páciens távozik a rendelőegységből, beszólítjuk a soron következő beteget, egyúttal beléphet a következő páciens a váróterembe a szokásos módon helyet foglalhat, amíg behívásra kerül.

3. Kérem, hogy BETEG GYERMEK ESETÉN A GYERMEKEN KÍVÜL CSAK 1 FŐ KÍSÉRŐ LEGYEN JELEN.

4. LÁZAS, KÖHÖGŐ BETEGET NEM FOGADUNK A RENDELŐBEN ELLÁTÁSRA – ilyen esetben, a járványügyi hatóság ajánlása szerint, kérem TELEFONON KERESSENEK, hogy a szükséges teendőket megbeszéljük!

5. A felesleges orvos-beteg kontaktusok elkerülése érdekében kérem, hogy HALASZTHATÓ PROBLÉMÁKKAL NE KERESSÉK FEL A RENDELÉST! Amit lehet, oldjunk meg telefonos úton! Kérem, hogy aki tanácsadás céljából hív, azt lehetőleg rendelési időn kívül tegye meg a rendelés menetének zavartalansága érdekében!

6. RECEPTÍRATÁS CÉLJÁBÓL NE KERESSÉK FEL SZEMÉLYESEN A RENDELÉST, HASZNÁLJÁK KI AZ E-RECEPT NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEKET!
Szokásosan szedett gyógyszereik felírását kérjék tőlünk telefonon, a kéréseket teljesíteni fogjuk a lehető leghamarabb, a bejelentés másnapján a kért recept az e-recept felületen elérhető lesz. A március 13-án életbe lépett miniszteri rendelet szerint HOZZÁTARTOZÓ RÉSZÉRE IS KIVÁLTHATÓ AZ E-RECEPT!! Nem kell hozzá papírvény!

A rendelés tartama során TÖBB ALKALOMMAL FELÜLETI FERTŐTLENÍTÉST VÉGZÜNK MAJD (ajtókilincsek, valamint a várótermi terminál érintőképernyőjének tisztító fertőtlenítése)

TÁJÉKOZTATÁSUL: EZUTÁN SEM HAGYUNK SENKIT ELLÁTATLANUL, LEGFELJEBB AZ ELLÁTÁS EDDIG MEGSZOKOTT FORMÁJA VÁLTOZIK - ÁTMENETILEG!

Bármi kérdésben állok rendelkezésükre, mobilszámomon, ahogy eddig is, folyamatosan elérhető vagyok (dr. Tarbay Gábor 06-20-545-1640, Tarbayné Zsuzsa 06-20-446-5351). A változtatásokkal kapcsolatban is szívesen fogadom építő jellegű észrevételeiket, javaslataikat!

A változás sosem könnyű, KÉREM FOGADJÁK TÜRELEMMEL ÉS MEGÉRTÉSSEL az esetleges kellemetlenségeket! Hiszem, hogy a fenti rendelkezések A KÖZÖSSÉG JAVÁT, MINDANNYIUK EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJÁK, és hozzásegíthetnek ahhoz, hogy minél előbb visszatérjen életünk a normál kerékvágásba!

Dr. Tarbay Gábor
háziorvos

Rábaközi hírek

A hírcsatorna nem található.
2024. március 4. Hétfő
Kázmér, Zorán

 
A Nap kel 06:23-kor,
nyugszik 17:41-kor.

Holnap
Adorján, Adrián
napja lesz.